Referenties

Tevreden opdrachtgevers

HomeReferenties

De mening van onze opdrachtgevers

Wij zijn trots om als maatschappelijke onderneming te kunnen blijven groeien en opdrachtgevers steeds tevreden te stellen. Wil je weten wat zij zeggen? Kijk dan eens naar onze referenties.

Gemeente Vaals

“Polygarde is een betrouwbare partner waar wij graag mee samenwerken. Zij verstaan de kunst om op een passende manier de juiste mensen uit te zoeken voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van veiligheid en openbare orde.”

Peter Hanner en Marian van Hooijdonk
Gemeente Sittard-Geleen

Gemeente Sittard-Geleen Born

“Wij hebben Polygarde leren kennen als een partner die meedenkt. Polygarde biedt passende oplossingen om de gevraagde extra handhavingscapaciteit zo flexibel en nuttig mogelijk in te zetten.”

Jeroen Jacobi
Gemeente Sittard-Geleen

Annadal Campus Maastricht

We werken inmiddels twee jaar samen met Polygarde en dat is naar alle tevredenheid. Waar Polygarde de verwachtingen overtreft, is de pro-activiteit en het partnership. Polygarde denkt mee, draagt adviezen aan, woont diverse overleggen bij en zoekt zelf naar optimalisatie mogelijkheden.“.

Aschwin de Vries
Annadal Campus Maastricht

Buitenring Parkstad Limburg

“Wij bij BPL maken dagelijks gebruik van jullie diensten, in meerdere vakgebieden. Wij zijn zeer content over de geleverde kwaliteit en service.”

Sjak Ruijten
KAM Coordinator BPL Combinatie

Gemeente Beek

“Ik heb Polygarde leren kennen als een klantvriendelijke organisatie die meedenkt in oplossingen en altijd bereid is maatwerk te leveren als dit gevraagd wordt”.

Paul de Jonge
Directiesecretaris – Gemeente Beek

MTB

“Wat me erg bevalt in het contact met Polygarde, zijn de snelle levering en hun servicegerichtheid. Korte lijnen en direct actie. Daar heeft onze organisatie ook voordeel bij.”

Peggy Lemmens
Facilitaire ondersteuning – MTB

Avenue2

“Voor het project Achterstallig Groot Onderhoud Maastricht zijn wij vaker dag en nacht bezig met herstellen van wegen binnen de gemeentegrenzen van Maastricht. Het is fijn dat je dan op een partner als Polygarde kunt terugvallen om grote aantallen verkeersregelaars in te zetten zodat het verkeer in de stad Maastricht blijft lopen”.

Ralf Blom
Senior-Projectleider Rasenberg Infra

University College Maastricht

“Fantastische service. De beveiligers waren zeer professioneel, aardig en anticipeerden goed op mogelijk gevaarlijke situaties tijdens ons winter gala. Ik hoop bij een volgend gala weer zaken met Polygarde BV te kunnen doen”.

Eva Bartner
UCM Party committee

Waarom Polygarde?

Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Je haalt beveiligers, verkeersregelaars, receptionisten, telefonisten of BOA’s in huis met de juiste mentaliteit en gedrevenheid.

Een goed opleidingsniveau en relevante werkervaring

Onze professionals volgen gedegen opleidingen, zijn in staat om met jou mee te denken en weten hoe ze oplossingsgericht moeten werken.

Sociaal en Maatschappelijk Ondernemen (SROI)

Jouw bedrijf levert een waardevolle sociaal-maatschappelijke bijdrage, omdat je werkplekken beschikbaar stelt voor mensen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan.

Complete dienstverlening met scherpe prijsstelling

Een veelzijdige en flexibele dienstverlening afgestemd op jouw wensen en behoeften met volledige ontzorging en een goede prijs-kwaliteitverhouding.