Over Polygarde

Vertrouwen

HomeOver Polygarde

Polygarde, ondernemen met een sociaal hart

Wij geloven dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Maar soms loopt het anders dan gepland. Om welke reden dan ook: een misstap, beperking of gewoon domme pech. Als je aan de kant komt te staan, dan is het lastig om je leven weer op te pakken. Juist dan heb je mensen nodig die je een kans geven en vertrouwen in je hebben. Een investering die het waard gaat zijn.

Onze kracht

Wij leveren als maatschappelijke onderneming professionele diensten aan de markt om mensen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan aan betekenisvol werk te helpen waardoor zij:

  • Volwaardig kunnen participeren in de samenleving
  • Uitgedaagd worden om zich te blijven ontwikkelen
  • Het beste uit zichzelf halen en bijdragen aan ons resultaat

SW-bedrijf en familiebedrijf

Polygarde is in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Op dit moment zijn wij een samenwerking tussen MTB en Intergarde. MTB als SW-bedrijf met gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de twee aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde: ondernemen met een sociaal hart.

Totale dienstverlener

Door onze samenwerking met Intergarde kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden zoals alarminstallaties, brandmeldsystemen en een alarmcentrale. Via onze zusterorganisatie Fortas kunnen wij ook hondenbewaking en mobiele surveillance inzetten.

Onze manier van werken

We gaan partnerships aan voor de lange termijn, dat is onze intentie. Want alleen op die manier haal je het beste uit elkaar. Voor ons betekent dat: voortdurend kwaliteit leveren.

Onze keurmerken

“Wat me erg bevalt in het contact met Polygarde, zijn de snelle levering en hun servicegerichtheid. Korte lijnen en direct actie. Daar heeft onze organisatie ook voordeel bij.”

Peggy Lemmens
Facilitaire ondersteuning - MTB

Blog en nieuws van Polygarde

Wij zijn volop in beweging voor onze opdrachtgevers.
En dat delen we graag met jou!