Verkeersregelaar

Onder de mensen

HomeOnze dienstenVerkeersregelaar

De proactieve verkeersregelaar

Ben je op zoek naar een of meerdere verkeersregelaars? Op projectbasis of voor een ad hoc opdracht? Geen probleem! Wij zorgen dat op dat moment de juiste persoon op de plek staat. Onze ervaren verkeersregelaars zorgen voor een veilige doorstroming bij gevaarlijke verkeerssituaties, opstoppingen en wegwerkzaamheden. Maar daar blijft het niet bij. Een verkeersregelaar is proactief en denkt met je mee in oplossingen.

Belangrijkste taken

 • Veilig afsluiten van wegen
 • Verkeer regelen bij wegwerkzaamheden
 • Inspringen bij calamiteiten
 • Praktisch reageren op (on)verwachte verkeersdrukte
 • Bezoekersstroom bij evenementen reguleren
 • Bewaken van bouwplaatsen
 • Begeleiden van auto’s op parkeerterreinen
 • Het geleiden van bezoekersstromen

Verkeersregelaars bij evenementen

Tijdens jouw evenement zorgen onze verkeersregelaars voor een soepel en veilig verloop van de verkeersstroom. Ze sturen de bezoekers de goede richting uit en zetten zich in voor de veiligheid van de andere weggebruikers. Een eigenschap van een goede verkeersregelaar is dat hij of zij het overzicht kan bewaren, ook in stressvolle situaties. Daarnaast is gastvrijheid van groot belang, want de bezoekers moeten zich welkom voelen. Onze verkeersregelaars zijn hierin goed opgeleid.

Verkeersregelaars bij bouwprojecten

Soms ontstaan er wijzigingen in de verkeerssituatie door grootschalige bouwprojecten. In dat geval heb je verkeersregelaars nodig die ervoor zorgen dat het verkeer minimaal belast wordt. Verder is het belangrijk dat geen onbevoegden jouw bouwterrein betreden. Onze verkeersregelaars zijn om deze reden ook geschikt als poortwachter.

Heb je een evenement of bouwproject in Maastricht en omstreken, Limburg, Brabant of elders in Nederland? Je kunt op onze verkeersregelaars rekenen.

De voordelen

 • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
 • Afgeronde opleidingen: landelijk bevoegd, VCA diploma en veilig werken langs de weg BRL 9101 certificering
 • Uitrusting met portofoon en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), zoals veiligheidsschoenen en een helm
 • Een vast team dat op de hoogte is van wat er speelt
 • Ruime praktijkervaring in verschillende verkeerssituaties en bij calamiteiten
 • Een vriendelijke en behulpzame houding naar de weggebruikers
 • Regionaal en landelijk inzetbaar

De extra’s

 • Servicegerichte mentaliteit. Loopt de klus uit? Geen probleem. Pittige weersomstandigheden, hitte of regen? Ze staan er. De weggebruiker krijgt een warme groet, een vriendelijke lach of een duidelijke uitleg
 • Gedreven en betrokken. Ze worden echt onderdeel van het bedrijf
 • Niets is te gek. Onze verkeersregelaars kunnen meer dan alleen het verkeer regelen. Indien wenselijk behoort het afrekenen van een parkeerplek of het openen- en sluiten van bouwketen ook tot de mogelijkheden

24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar inzetbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar en stand-by, want flexibiliteit hoort bij ons vak. Calamiteiten doen zich immers op elk moment van de dag voor. We zijn er als jij ons nodig hebt. 365 dagen per jaar.

Projectmatig én ad hoc

Verkeersregelaars op projectbasis of voor lange periodes inhuren? We regelen een team. Maar we helpen jou ook graag bij een eenmalige, ad hoc opdracht. Wij zorgen dat op het moment dat het nodig is, de juiste man of vrouw op de plek staat.

Kosten inhuren verkeersregelaars

De duur van de opdracht, het aantal verkeersregelaars en eventuele bijzondere attentiepunten bepalen de opbouw van ons aanbod. Er is altijd sprake van maatwerk. Vanzelfsprekend krijg je van ons persoonlijk advies. Offerte aanvragen? Dat kan hier.

Alles onder één dak

Wij nemen jou de complete verkeerssituatie uit handen. Dan kun jij je volledig focussen op jouw core business. Dit doen we van planning tot uitvoering. Mét afzethekken, verkeersborden en verkeersregelaars.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom Polygarde?

Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Je haalt beveiligers, verkeersregelaars, receptionisten, telefonisten of BOA’s in huis met de juiste mentaliteit en gedrevenheid.

Een goed opleidingsniveau en relevante werkervaring

Onze professionals volgen gedegen opleidingen, zijn in staat om met jou mee te denken en weten hoe ze oplossingsgericht moeten werken.

Sociaal en Maatschappelijk Ondernemen (SROI)

Jouw bedrijf levert een waardevolle sociaal-maatschappelijke bijdrage, omdat je werkplekken beschikbaar stelt voor mensen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan.

Complete dienstverlening met scherpe prijsstelling

Een veelzijdige en flexibele dienstverlening afgestemd op jouw wensen en behoeften met volledige ontzorging en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze diensten

Wij waken over gasten en eigendommen, zorgen voor een veilige doorstroming van het verkeer, verwelkomen bezoekers, beantwoorden telefoontjes en dragen bij aan het handhaven van de openbare orde. Wij zijn beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA.