Beveiliging

Een veilig gevoel

De alerte beveiliger

Naar wens van de opdrachtgever nemen beveiligers steeds meer taken op zich. Daarom moet de beveiliger van vandaag van alle markten thuis zijn. Wij leveren jou een betrouwbaar team dat weet van aanpakken. Of het nou gaat om evenementenbeveiliging of kantoorbewaking. Onze beveiligers worden multifunctioneel ingezet en handelen preventief. Zo heb je op ieder moment van de dag én nacht een veilig gevoel.

Beveiligingsdiensten

Elke organisatie heeft een andere manier van beveiligen nodig. Polygarde biedt veel verschillende soorten van beveiliging aan. Er zit altijd wel een tussen die past bij jouw situatie.

Belangrijkste taken

 • Risico’s analyseren van binnenuit en van buitenaf
 • Op een adequate manier reageren bij calamiteiten
 • Ingrijpen bij inbraak of vernielingen, bij agressie of diefstal van eigendommen
 • Veiligheid van bezoekers op evenementen waarborgen
 • Beveiligen van bouwplaatsen
 • Regelmatige controlerondes buiten en binnen panden
 • Extra ogen op straat in de avonduren, de nacht en in het weekend
 • Direct ter plaatse zijn bij een melding aan de alarmcentrale

De voordelen

 • 24/7 bereikbaar en inzetbaar
 • Afgeronde opleidingen: MBO 2 vakdiploma, BHV diploma en basisveiligheid VCA diploma
 • Compleet uniform met alle benodigdheden (in overleg met opdrachtgever)
 • Een vast team dat weet hoe alles werkt en back-up van elkaar is
 • Volledige ontzorging omdat er altijd iemand is die zorgt voor veiligheid, ontvangst en begeleiding
 • Multifunctioneel (eventueel vervangbaar voor receptionist)
 • Afhankelijk van wensen en geschiktheid, is een combinatie van onze dienstverlening mogelijk

De extra’s

 • Hands-on mentaliteit. Moet er een extra controleronde plaatsvinden? Geen probleem. Wijziging van route, tijdsdruk of stress? Ze dealen ermee. De dief krijgt geen kans, de bezoeker wordt hartelijk begroet en medewerkers hebben een veilig gevoel
 • Flinke dosis lef en pit, ook in extreme situaties
 • Niets is te veel. Onze beveiligers kunnen meer dan alleen wachtlopen. Indien wenselijk behoren administratieve werkzaamheden, postverwerking en ontvangst van bezoekers ook tot de mogelijkheden

24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar inzetbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar en stand-by, want flexibiliteit hoort bij ons vak. Calamiteiten doen zich immers op elk moment van de dag voor. We zijn er als jij ons nodig hebt. 365 dagen per jaar.

Projectmatig én ad hoc

Beveiligers op projectbasis of voor lange periodes inhuren? We regelen een team. Maar we helpen jou ook graag bij een eenmalige, ad hoc opdracht. Wij zorgen dat op het moment dat het nodig is, de juiste man of vrouw op de plek staat.

Kosten inhuren beveiligers

De duur van de opdracht, het aantal beveiligers en eventuele bijzondere attentiepunten bepalen de opbouw van ons aanbod. Er is altijd sprake van maatwerk. Vanzelfsprekend krijg je van ons persoonlijk advies. Offerte aanvragen? Dat kan hier.

Alles onder één dak

Wij nemen jou de complete beveiliging uit handen. Dan kun jij je volledig focussen op jouw core business. Dit doen we van planning tot uitvoering. Mét auto’s, uniformen en … beveiligers.

Kantoorbewaking

Objectbeveiliging en stationaire bewaking behoren tot kantoorbewaking. Diefstal, vernieling, brand, fraude en agressie zijn enkele voorbeelden die de veiligheid van jouw organisatie en medewerkers in gevaar kunnen brengen. Calamiteiten en risico’s beperken zich niet meer tot de nacht, maar zijn alom aanwezig tijdens kantoortijden. Objectbeveiligers van Polygarde worden dan ook steeds meer en breder ingezet. De aanwezigheid van een permanente beveiliger in jouw organisatie heeft een preventieve werking. Onze gediplomeerde, betrouwbare objectbeveiligers kennen de kleinste details en signalen waardoor ze weten waar ze op moeten letten.

Beveiliging van evenementen

Jouw evenement is vooral geslaagd als de bezoekers weer veilig naar huis keren. Evenementenbeveiliging werkt preventief. De aanwezigheid van bewakers zorgt voor een goed gevoel bij de bezoekers. En is er een calamiteit, dan grijpen beveiligers op een adequate manier in.

Beveiliging van bouwplaatsen

Bouwplaatsen zijn gewilde plekken voor dieven. Er ligt waardevol materieel en bouwmaterialen die veel geld kunnen opleveren. Polygarde objectbeveiliging voorkomt inbraak en diefstal hiervan.

Zorgbeveiliging

Zorginstellingen hebben een continue inloop van mensen. Daarom is het belangrijk om toezicht te hebben op bezoekers en leveranciers. De ene zorginstelling is de andere niet. In een ziekenhuis komen vaak andere situaties voor dan in een psychiatrische instelling. Er kan zomaar agressie of dreiging ontstaan. Op dat moment is een correcte reactie essentieel en moeten de juiste maatregelen genomen worden. Onze beveiligers zijn voorbereid op de meest onverwachte situaties. Tegelijkertijd bieden ze gastvrijheid en rust in een soms hectische omgeving.

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is een vervelend probleem dat moeilijk te bestrijden is. Make up, parfums en zelfs tassen kunnen opeens heel snel weg zijn. Onze winkelsurveillanten in uniform zorgen voor een serieuze uitstraling en voorkomen dat dieven de kans krijgen. Daarnaast zorgt winkelsurveillance voor een veilig gevoel bij bezoekers en medewerkers.

Mobiele surveillance

Meestal bestaan de werkzaamheden van onze mobiele surveillanten uit drie verantwoordelijkheden:

Controlerondes
Een mobiele surveillant zorgt voor extra ogen en oren in de avonduren, de nacht en in het weekend. Er vinden controlerondes plaats in een regio of op locatie (denk aan industrieterreinen) met een auto die is voorzien van alle nodige communicatieapparatuur. Indien nodig, kunnen ook de hulpdiensten ingeschakeld worden. De controle stelt mensen gerust en maakt het inbrekers en vandalen een stuk lastiger. Afhankelijk van jouw wensen vinden er een of meerdere surveillancerondes plaats. Dit kan alleen buiten zijn, maar natuurlijk ook binnen jouw pand. Wanneer routes plots wijzigen kan er tijdsdruk ontstaan. Onze mobiele surveillanten zijn hiertegen bestand en kunnen goed reageren op veranderingen.

Alarmopvolging & keyholding
Bij een melding aan de alarmcentrale is onze mobiele surveillant zo snel mogelijk bij jouw bedrijfspand, handelt de calamiteit af en schakelt, indien nodig, de politie of brandweer in.

Opening-, brand- en sluitronde
Na vertrek van de laatste medewerker controleert de beveiliger open ramen, deuren, verlichting, installaties en vuurbronnen. Op die manier worden risico’s beperkt. Mochten er onveilige situaties zijn, dan brengen onze beveiligers jouw medewerkers in veiligheid. Ze dragen ook zorg voor de start van de dag. Onze beveiligers openen het bedrijfsgebouw, schakelen alarminstallaties uit, zetten de verlichting aan en starten eventueel apparatuur op. Zo kan iedereen direct aan de slag.

Particuliere alarmcentrale

Inbraak, brand of een andere calamiteit is direct bekend bij de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Deze private meldkamer is 24 uur per dag met twee of meer mensen bemand. Bij een melding vanuit jouw bedrijfspand, zet de centralist direct de juiste actie uit aan de (mobiele) surveillant. Door een snelle respons en alarmopvolging worden vervelende gevolgen beperkt en voorkomen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom Polygarde?

Betrokken en gepassioneerde medewerkers

Je haalt beveiligers, verkeersregelaars, receptionisten, telefonisten of BOA’s in huis met de juiste mentaliteit en gedrevenheid.

Een goed opleidingsniveau en relevante werkervaring

Onze professionals volgen gedegen opleidingen, zijn in staat om met jou mee te denken en weten hoe ze oplossingsgericht moeten werken.

Sociaal en Maatschappelijk Ondernemen (SROI)

Jouw bedrijf levert een waardevolle sociaal-maatschappelijke bijdrage, omdat je werkplekken beschikbaar stelt voor mensen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan.

Complete dienstverlening met scherpe prijsstelling

Een veelzijdige en flexibele dienstverlening afgestemd op jouw wensen en behoeften met volledige ontzorging en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Onze diensten

Wij waken over gasten en eigendommen, zorgen voor een veilige doorstroming van het verkeer, verwelkomen bezoekers, beantwoorden telefoontjes en dragen bij aan het handhaven van de openbare orde. Wij zijn beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA.